Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Charlottes hemlighet avslöjad: "Var där i timmar"

20 aug, 2024, 12:00
author Albin Bramstedt
Albin Bramstedt
Prinsessan Kate och Charlotte.
Prinsessan Kate är mamma till prinsessan Charlotte./ SplashNews.com, Dana Press
Den har länge varit gömd för allmänheten men har nu kommit upp till ytan.
Annons
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan CharlotteBrand logo
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan Charlotte

Det är många som tycker om den brittiska kungafamiljens medlemmar. Några av favoriterna är de som ingår i prins William och prinsessan Kates hushåll.

Prinsessan Charlotte, prins George och prins Louis är prinsparets barn och har sedan deras födslar charmat den brittiska befolkningen.

Brittiska kungafamiljen.
Den brittiska kungafamiljen har haft en ganska avslappnad sommar./ SplashNews.com

Det som är spännande med syskonen, precis som med hela kungafamiljen, är att de bär på små hemligheter som ibland kommer fram.

Annons

Under måndagen berättades det om något som får många fantaster att slå glädjevolter.

"Rusar till huset"

Balmoral är ett slott beläget i Skottland – ett riktigt favoritställe för kungafamiljen som brukar spendera delar av sommaren där, enligt Hello magazine.

Utöver slottet äger familjen mark beståendes av skogar, berg, åkerbetesmarker, sjöar, ripmyr och trädgårdar. Där kan prinsen och prinsessan koppla av samtidigt som deras barn kan leka och tillbringa tid med sina morföräldrar privat.

Men hemligheten då? Jo, den involverar alla tre av William och Kates barn. Det handlar nämligen om ett litet hus som kung Charles låtit bygga på residenset – Wendy House.

Kung Charles.
Kung Charles utanför Balmoral-slottet.Jane Barlow

Drottning Camilla berättar vad barnen tycker om den koj-liknande byggnaden.

Annons

– Varje barn som kommer hit rusar till huset, studsar omkring på bron utanför och kan vara där i timmar, säger drottningen.

Så det verkar helt klart finnas en anledningen till att värna om och bevara byggnaden, eftersom barnen i slutändan är det viktigaste vi har.

Drottningens favoritplats

Barnen är fortfarande unga och uppskattar den här typen av lekplatser. När de sedan blir äldre finns chansen att de återvänder till kojan för att känna av det sentimentala värde den har i deras liv.

Det är inte bara barnen som tycker om Balmoral-området. Enligt Hello magazine var detta drottning Elizabeths favoritplats att vistas på. Därmed finns det fog att misstänka att platsen har ett stort värde för hela den brittiska kungafamiljen.

Även Charles och Camilla tycker enligt tidningen om slottet och dess marker.

Annons