Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Christina talar ut om sjukdomen

27 jan, 2017, 10:32
author Margareta
Margareta
Tackar för det värmande stödet.
Annons
prinsessan-christina-intervju-ibl

Under gårdagen trotsade prinsessan Christina sjukdomen för att ta sig ut i Stockholm, vilket går att läsa om här. Under kvällen valde hon dessutom att tala ut om sjukdomen till tidningen Expressen. Hon vill inte gå in på hur behandlingen går, men berättar att den fortfarande pågår.

– Jag mår, efter omständigheterna, hyggligt, berättar hon.

Christina fortsätter förklara att hon självklart känt ett starkt stöd från familjen och vänner, men att stöd även kommit från oväntat håll.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag får också stöd från många andra som jag inte ens känner. Det värmer i hjärtat och känns härligt. Jag behöver det, förklarar hon i intervjun.

Det var i höstas som hovet kom med det fruktansvärda beskedet att prinsessan Christina drabbats av blodcancer. Hon har tidigare även haft diagnosen bröstcancer.

Av Margareta Gotthardsson

Foto IBL

Annons