Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Christina - enda hagasessan på plats i kyrkan

04 sep, 2017, 14:55
Enda hagasessan på plats.
Annons

Det var många som blev lite extra glada över att se prinsessan Christina vid tacksägelsegudstjänsten för prins Gabriel. Hon log under sin chica blomsterhatt och såg ut att ha återhämtat sig väl efter den stamcellstransplantation som hon för ett halvår sedan gick igenom i sin kamp mot blodcancern.

I augusti fyllde hon 74 och firade i familjens hus i södra Frankrike tillsammans med maken Tord och sonen Gustaf med familj. Och dessförinnan tillbringade hon en långhelg hos kungafamiljen på Solliden tillsammans med sina systrar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Christina var den enda hagasessan på plats i kyrkan.

Foto: IBL

Annons