Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Estelle debuterade på Victoriadagen!

14 jul, 2012, 15:01
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Det blev en födelsedag att minnas! För första gången var kronprinsessan Victorias och prins Daniels lilla dotter prinsessan Estelle med på Solliden.

Kronprinsessan Victoria strålade verkligen som en sol, men så fick hon äntligen chansen att fira sin födelsedag inte bara med maken prins Daniel utan också med den nya familjemedlemmen – prinsessan Estelle.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den lilla prinsessan fanns i sin pappas trygga famn tillsammans med kung Carl Gustaf och drottning Silvia när kronprinsessan, jubilaren själv, hade fullt upp att hälsa på alla människor som ville gratulera henne.

Kungen som var på ett strålande humör – precis som alla andra – hurrade som vanligt för kronprinsesan Victoria sedan sa han:

Annons

– Vi har en ny liten solstråle här ibland oss idag, prinsessan Estelle!

Kronprinsessan Victoria tackade så mycket för all uppvaktning och sa:

– Jag har haft en fantastisk födelsedag och uppskattar verkligen att så många kommit hit idag.

Läs mer om dagen på Johannas Kungliga modeblogg här – direkt från Öland››

Av Johanna Lejon och Liv Sander

Foto: Charles Hammarsten och Johanna Lejon

Läs mer om dagen på hovets hemsida››

 

Annons