Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Estelle sken som en sol i San Francisco

22 jan, 2015, 08:09
author
Annons
estelle-fb

Här njuter kronprinsessfamiljen av den amerikanska västkusten. I helgen landade familjen i San Francisco där kronprinsessan och prins Daniel ska genomföra en studieresa i Silicone Valley.

Prinsessan Estelle följde med mamma och pappa till USA. I det nya numret av Svensk Damtidning kan ni se fler exklusiva bilder från prinsessan Estelles första besök i San Francisco.

Golden-Gate

Barnflickan är med i San Francisco och tar hand om Estelle när det är dags för kronprinsessans och prins Daniels officiella program i dag. De ska bland annat lära sig mer om clean tech, alltså miljövänlig teknik, och på schemat står bland annat ett besök på elbilstillverkaren Tesla.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-daniel-omslag

Paneldiskussion

I kväll amerikansk tid ska de också vara med vid en paneldiskussion mellan nordiska entreprenörer verksamma i området.

stanford-university

I morgon väntar rektorn för Stanford University på att ta emot kronprinsessparet. De ska bland annat se Wallenberghallen och möta professorer inom en rad olika områden.

Besöket avslutas på onsdag med att kronprinsessan och prinsen får se företagen Google och Facebook.

Av Liv Sander

Foto All over press och faksimil Facebook/Nordic Innovation House

Köp det nya numret av Svensk Damtidning här – digitalt››

Annons