Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Kates hemliga beslut för dottern Charlotte, 9, – nu kommer det fram

30 aug, 2024, 06:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Kate.
Foto: TT.
Nu kommer nya uppgifter om familjens privata semester i Skottland och Kates beslut för barnen George, Charlotte och Louis.
Annons
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan CharlotteBrand logo
Prins Williams avslöjande ord om prinsessan Charlotte

Prins William och prinsessan Kate hann med ett stopp på vägen när de tog sig till Skottland tillsammans med barnen prins George, 11, prinsessan Charlotte, 9, och prins Louis, 6.

En återkommande resa som utgör familjens sista semestertripp innan skola och kungliga plikter tar vid.

Nu kommer nya uppgifter fram om semestern och Kates beslut för barnen avslöjas.

Kates beslut – så får det bli!

I början av augusti tog Kate och William med sig barnen på en sista semester. I Skottland har kung Charles ett eget residens – en plats familjen alltid besöker i slutet av sommaren.

Området runt Balmoral Castle består till mestadels av skog och ger kungligheterna en sista chans för avkoppling och privat tid tillsammans.

Brittiska kungafamiljen.
Kate Middleton tog ett ensamt beslut för barnen under sommarsemestern. Foto: / SplashNews.com

Innan de anlände hann de med ett stopp på vägen och stannade till vid Anmer Hall – deras kustnära residens i Norfolk i östra England.

Annons

Det är den brittiska tidningen Hello som kan avslöja vad familjen passade på att göra. För när det var dags för lunch tog Kate beslutet att barnen skulle få avnjuta den brittiska paradrätten fish and chips.

Enligt Hello såg en av Norfolks invånare Kate och barnen avnjuta måltiden hos en lokal strandförsäljare – Eric's Fish and Chip Shop i Thornham, Norfolk.

"Jag blev förvånad när jag kom till Eric's i Thornham och såg Kate och barnen. Vi har varit stamgäster på Eric's ett tag, så det är fantastiskt att se ordet spridas om hur fantastiskt det är. Det är nu officiellt "passar för en kunglig"!", ska invånaren ha sagt till den brittiska semesterleverantören Parkdean Resorts.

Den kungliga favoriträtten

Det är inte bara Kate och barnen som tycker om fish and chips – det gör även drottning Camilla.

"Färsklagad fish and chips, inslagna i papper. Den lukten. Du kan inte slå ordentlig fish and chips", har drottningen tidigare sagt till tidningen YOU.

Enligt Hello skickade även den bortgångna drottning Elizabeth ofta sin personal för att hämta just fish and chips från ett lokalt hak när hon själv bodde på Balmoral.

Foto: TT.

Annons