Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Kates utseendeförändring har fått spridning – nu har alla sett

20 aug, 2024, 18:00
author Albin Bramstedt
Albin Bramstedt
Prinsessan Kate.
Prinsessan Kate har ett jobbigt halvår bakom sig.MMVV / BACKGRID US / TT, Backgrid USA
Prinsessan Kate har flera gånger visat upp det nya.
Annons
Cancerbeskeden som skakar om brittiska kungafamiljenBrand logo
Cancerbeskeden som skakar om brittiska kungafamiljen

Tidigare i år chockades världen när det avslöjades att prinsessan Kate hade diagnostiserats med cancer. Trots denna skrämmande nyhet har hon visat en otrolig styrka och mod i sitt offentliga liv.

Genom att dela sin resa öppet har hon inte bara väckt medvetenhet om sjukdomen utan också inspirerat miljoner med sin orubbliga viljestyrka och positiva inställning.

Kate och William.
Kate med sitt vackra bruna hår./ SplashNews.com

Hennes resa, från att vara en av världens mäktigaste kungligheter till att nu behöva kämpa för sitt eget liv, har verkligen gjort henne till ett föredöme för många människor.

Annons

Det är också tydligt att hon gjort framsteg – prinsessan har under sommaren visat upp flera vackra bilder på sin utseendeförändring.

Visar upp sin blonda ton

Det är tidningen Hello magazine som uppmärksammar den brittiska prinsessan. Kate, som är känd för sitt vackra mörka hår, har under den senaste tiden fått en mer gyllene nyans.

Detta brukar ske ganska ofta, inte minst på somrarna när hon exponerats mot solen, och ger hennes hår en fantastisk lyster.

Men det finns även en expert som uttalat sig till tidningen. Olia Cutz, som är hårspecialist, berättar att det kan bero på en hårförlängning.

– Om hon har förlängningar kan det handla om individuella strängar, så kallat keratinbindningar, eftersom det går att dölja dem perfekt. Dessutom kommer ingen någonsin att se dem, även om håret blir rufsigt, förklarar Olia.

Kate.
Det går att skymta de gyllene vågor Kate ibland har i håret./ SplashNews.com

– Kate kunde lätt ha haft tejper eller ultrabindningar, som är otroligt små hårförlängningar. De kan lägga till tjocklek och längd till vilken hårtyp som helst, men de är subtila och otroligt svåra att upptäcka, fortsätter specialisten.

Annons

Har ett fantastiskt hår

Huruvida hennes hår är naturligt eller solkysst behöver inte spekuleras i. Oavsett vad är Storbritanniens prinsessa mycket vacker och har ett fantastiskt hår.

Dessutom har hon som sagt haft ett svårt halvår bakom sig, vilket gör det än mer imponerande att hon kan visa upp sin fläckfria stil.

Det återstår att se när vi får se Kate igen, men förhoppningsvis dröjer det inte allt för lång tid.

Annons