Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Leonore är morfarsmor upp i dagen

19 sep, 2014, 09:16
author
Annons
Madeleine-23

Se så lika de är! Prinsessan Leonore har drag av prinsessan Sibylla och är en liten kopia av sin mor, prinsessan Madeleine.

På bilden ovan ser vi kungens mamma, prinsessan Sibylla, som liten flicka. I mitten ser vi Sibyllas lillasyster Calma, som hon kallades. Och det är säkert inte bara vi som tycker att prinsessan Leonore är söt som en docka. Och mycket lik både kungen mor och moster.

Madeliene-56

Jämför vi också den nytagna bilden på prinsessan Leonore med en äldre bild på mamma Madeleine från 1982, är likheten påtaglig.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan-Sibylla-IBL

Här ser vi kungens mor, prinsessan Sibylla, till höger i bild. Hennes far var Karl Edvard av Sachsen-Coburg-Gotha och modern var Victoria Adelheid av Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksburg.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Facebook/Princess Madeleine

 

Annons