Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Leonore bjöd på lyckat barnkalas

20 jun, 2018, 17:00
AvAnnaClara von Hofsten
Kunderna i leksaksbutiken på Lidingö gjorde stora ögon när de förstod att Leonore hade kalas på bottenvåningen. Medan de stojande barnen togs om hand av en värdinna, höll sig mamma Madeleine i kulisserna och pappa Chris tog en cigarett i solen.
Annons

Det är mycket som ska hinnas med när prinsessan Madeleine är i Stockholm med sin familj. Dop, nationaldag samt inte minst umgänge med vänner och familj för både stora och små. I helgen var det Leonores tur att vara värdinna och bjuda sina små kamrater på ett försenat 4-årskalas, berättar ett ögonvittne för Svensk Damtidning.

Hos Muntra Barn på Lidingö bjöd Leonore väninnorna på 4-årskalas.
Här, hos Muntra Barn på Lidingö, bjöd prinsessan Leonore sina små vänner på 4-årskalas.

Födelsedagskalaset ägde rum hos företaget Muntra barn på Lidingö under den gångna helgen. Det är en fin liten butik för barn, med kvalitet och kreativitet i centrum. Här finns också en lokal där man kan ha barnkalas med olika teman, det kan vara bakning, matlagning eller pyssel. Självklart bjuds det också på något gott att äta, två av favoriterna är pannkakstårta och glasstårta.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Så här ser det ut inne i den fina butiken; en trappa ner ligger festlokalen där kalaset ägde rum.
Så här ser det ut inne i den fina butiken; en trappa ner ligger festlokalen där kalaset ägde rum.

Leonore och hennes små kamrater – inklusive storkusinen Estelle – samlades i butiken för att i samlad tropp gå ner till festlokalen där de togs om hand av en kalasvärdinna. I kulisserna fanns både mamma Madeleine och pappa Chris, som smet ut i solskenet en stund för att röka och prata i mobilen medan barnen busade och stojade som mest.

Kreativa kalas är Muntra Barns signum – barnen kan t ex pyssla, baka, laga mat eller sy tillsammans.
Kreativa kalas är Muntra Barns signum – barnen kan t ex pyssla, baka, laga mat eller sy tillsammans.

Foto: Muntra barn

Annons