Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Leonore på promenad i Gstaad

05 mar, 2015, 09:02
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
leonore-estelle

Madeleine och Chris har varit på alpsemester med Leonore och nya nannyn. I det nya numret av Svensk Damtidning kan ni se fler ljuvliga bilder på prinsessan Leonore.

I nummer 11 av Svensk Damtidning som nu finns att att köpa i affären får ni fler bilder på prinsessan Madeleine som är i Gstaad med maken Chris O’Neill. För nu har prinsessan Leonore lärt sig gå och vi har första bilderna! Under semester i Gstaad tultade den lilla prinsessan runt utanför familjen chalet med mamma och sin nya nanny. Och sedan hann Madeleine få lite egentid i den söka alpsolen, bland annat med en spännade bok.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
sofia-omslag

Nummer 11 av Svensk Damtidning – i din affär just nu.

Av Anna von Koch

Foto: All Over Press

Ni kan också köpa det nya numret av Svensk Damtidning här – digitalt››

Annons