Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Leonores supernanny från Storbritannien

23 jun, 2014, 09:10
author
Annons
Madeleine-4

Prinsessan Madeleine har hjälp av en supernanny från Storbritannien.

Prinsessan Leonore kommer att få en lika elegant brittisk accent som pappa Chris O´Neill, var så säkra. Nydöpta lillsessan har nämligen också en “nanny” med brittiskt pass. Ni ser henne på bilden här ovanför.

– Barnflickan har anställts privat av prinsessparet, meddelar hovet.

leonore-2-tt

Det var när familjen Bernadotte – O´Neill packade in bagaget i bilarna på väg till flygplatsen, som fotograferna fångade den intressanta kvinnan med jeans och orange blomma i det mörka håret. Barnflickan kånkade på väskor och på en mörkblå babylift.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Nanny

När hon sedan landade tillsammans med sina arbetsgivare, prinsessan Madeleine och Chris O´Neill, på Arlanda blev hon fotografernas favorit. Man kan också se att hon bär på sitt brittiska pass.

Spansk nanny för prins George

Det är inte ovanligt att man väljer en barnflicka från ett annat land. Tanken bakom kan vara att barnet får en chans att lära sig ett språk till. Prins William och Kate har anställt en barnflicka från Spanien.

borrallo-nanny-ste

Här ser vi Maria Borrallo, prins George spanska barnjungfru.

Annons
prins-george-ste

Prins George på stadiga små ben. Det måste till en vältränad nanny för att hänga med lillprinsen nu när han kan gå!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Stella Pictures

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons