Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine är Sofias kungliga coach

07 okt, 2014, 08:36
author
Annons
Madde

Efter flera år av distans, nu såta vänner – Prinsessan Madeleine stöttar Sofia.

De blivande svägerskorna har med tiden hittat en vänskap och förtrolighet. Nu när Sofia Hellqvist är en del av kungafamiljen, förväntas hon hjälpa till och representera vårt land.

carl-philip-sofia-victoria-daniel-tt

Sedan förlovningen i somras har vi inte sett prinsens fästmö så mycket i offentligheten. Hon har sysslat med välgörenhet utanför kamerornas räckvidd.

Annons

Stolt prins

Men häromdagen var det dags. Vi såg en stolt prins Carl Philip anlända tillsammans med sin Sofia till riksmötets öppnande. Det tillfället blev också som en invigning för Sofia Hellqvist i det kungliga rampljuset.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madeleine-45

Från början var det meningen att prinsessan Madeleine skulle vara med vid riksmötets öppnande i Stockholm. Hon valde att stanna i New York, vilket ju är förstårligt då hon just rest dit med familjen och sin mor, drottning Silvia, för att arbeta med Childhood.

Annons
Madeleine

Prinsessan Madeleine tänker nu stanna i USA. Ingen småbarnsmamma vill väl flänga över Atlanten titt som tätt? Därför sägs det nu att prinsessan Madeleine är mycket glad att prinsens Sofia är med och bidrar med fägring till kungahuset.

Peter-Forsmann

– Det finns ingen skola eller utbildning vad gäller det kungliga livet, har före detta ceremonimästare Peter Forsman berättat.

Annons

Osynliga koder

De osynliga koderna, som finns inom slottets anrika murar, måste man upptäcka själv. Sofia Hellqvist kommer ju, precis som prins Daniel en gång gjorde, utifrån – från en helt vanligt tillvaro.

Madeleine-45

Ibland kan det därför vara önskvärt, att få lite tips och råd av någon som vet hur man ska bete sig i olika situationer.

Sofia-borgholm

Här ser vi Sofia Hellqvist trassla på sig ett regnskydd i plast vid kronprinsessans födelsedagsfirande på Borgholms IP i somras. Inte helt lätt…

Mentor

Prinsessan Madeleine har enligt uppgift kommit med mentor-tips till Sofia. Nu när prinsens lillasyster är mamma, tycker hon säkerligen att det är skönt att Sofia Hellqvist kommit in i familjen.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Stella Pictures, All over press

Annons