Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine: Det var på Capri vi mötte varandra!

11 aug, 2009, 16:46
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Det var ett lyckligt och mycket förälskat par som mötte pressen nu i eftermiddag. Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström strålade mot reportrarna under presskonferensen på Solliden. Jonas avslöjade att han romantiskt nog friade på ön Capri den 12 juni.
Annons

Prinsessan Madeleine och hennes fästman Jonas Bergström träffade idag media för första gången. De bägge berättade förtjust om sin kärlek till varandra och hur det gick till när de förlovade sig på den italienska ön Capri.

– Vi åkte till Capri i början på sommaren, jag hade hade alltid velat besöka Axel Munthes Villa San Michele och i samband med detta så friade Jonas, berättade prinsessan.

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström

Jonas kommenterade det hela på följande sätt:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag gick ner på på knä och friade, och ja, jag hade en ring med mig.

Och prinsessan svarade då:

– Så klart jag vill!

Madeleine visade stolt upp sin ring

Prinsessan visade också stolt upp sin ring och sa att hon var oerhört lycklig över att äntligen få prata om sin förlovning. Bröllopet vet de däremot inte än när det kommer att ske. Det blir antingen på senhösten 2010 eller på vintern 2011.

Under presskonferensen framkom också att Jonas nu får titeln hertig av Gästrikland och Hälsingland.

– Han är otroligt fantastisk, jag kunde inte tänka mig en bättre man, säger prinsessan Madeleine lyckligt.

 

Foto: Charles Hammarsten

Annons