Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine firade storasyster i Valentino

18 jul, 2018, 14:00
En ljuv sidenklänning från favoridesignern Valentino. Och en charmig liten korgväska med vintagevibbar. Där har ni prinsessan Madeleines somriga Victoriadagen-look.
Annons

Det är många som tycker att prinsessan Madeleine har den snyggaste prinsess-stilen och på storasysters 41-årsdag var hon sommarljuv i den här blekrosa, långärmade klänningen i sidengeorgette från ANNONS RED Valentino. Det är alltid lika proffsiga The Royals and I som har hittat klänningen och även resten av prinsessan Madeleines look.

 

Ärmarna är transparenta med små sidenmoucher, och slitsar som visade prinsessan Madeleine fina solbränna. Båtringningen har små knytband, och klänningen är v-ringad i ryggen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Madeleine i en klänning från REDValentino på Victoriadagen 2018.

Första gången vi såg den här klänningen var efter prinsessan Adriennes dop i maj. Madeleine och Chris firade sitt dopbarn och sin femåriga bröllopsdag med en minikryssning tillsammans med släkt och vänner i Stockholms skärgård.

Men tillbaka till Victoriadagen. Madeleine hade faktiskt Valentino från topp till tå, för på fötterna hade hon (som så många gånger förr) Valentinos nitsandaletter som går under namnet Valentino Rockstud Sandals, men denna gång valde hon ett par med mer gåvänliga klackar.

Annons
Prinsessan Madeleine i nitsandaletter från Valentio på Victoriadagen 2018. Modellen heter Valentino Rockstud Sandals.

Över axeln dinglade den här charmiga lilla korgväskan med läderdetaljer och tydliga vintagevibbar. Den kommer från märket Street Level.

Prinsessan Madeleines lilla väska vid Victoriadagen 2018. Den kommer från märket Street Level.

Och sist men inte minst: de glammiga favoritörhängena. De kommer från Bgo & Me och vi har sett dem på prinsessan Madeleine i flera år.

Annons
Prinsessan Madeleines örhängen vid Victoriadagen 2018. De kommer från Bgo & Me.

Läs mer: Stort bildspel! Så har Madeleine sett ut på Victoriadagen

Foto: IBL, Stella Pictures, Instagram

Annons