Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine förbereder familjens Halloweenfirande

20 okt, 2014, 09:29
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
madeleine-ste

 Trots att allhelgonahelgen närmar sig råder det knappast någon Halloween-hysteri i Sverige. I USA är det något helt annat. Prinsessan Madeleine förbereder firande för fullt.

Det är ingen kö till maskerad- och skämtbutikerna och vi anser det för tidigt att pryda dörrtrappan med en orangelysande pumpa. Annat är det i New York. Där är Halloween-bestyren i full gång. Det märks inte minst på prinsessan Madeleines Facebook som idag visar en stor bild på ett pumpafält (som ni ser här nedan) med texten:

Annons

–Pumpkin picking.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
pumpor-madeleine

“Plocka-din-egen-pumpa” är en vanlig amerikansk familjeaktivitet som familjen Bernadotte/O’Neill nu anammat. Pumpafält finns över hela USA och några ligger nära New York. Att åka ut och plocka sin egen pumpa är ett ypperligt tillfälle att bryta av den tråkiga höstvardagen med lite rolig säsongsutflykt.

chris-madeleine-leonore-ste

Prinsessan Madeleine och Chris med sin dotter prinsessan Leonore under nationaldagsfirandet i Sverige.

Madeleine brukar använda sin Facebook till att hylla sin familj eller uppmärksamma Childhood Foundation. Men att hon ger oss en inblick i hennes och familjens helgaktiviteter är mindre vanligt. Pumpa-plockande och andra helgbestyr är någonting vi vill se mer av!

Av Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures och prinsessan Madeleine/Facebook

Annons