Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine gästade dagis i Harlem

09 nov, 2011, 09:08
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Om några dagar reser prinsessan Madeleine till Kina för Childhoods räkning – förra veckan gjorde hon ett projektbesök på ett dagis New York.

Den 11 november startar prinsessan Madeleines resa till Kina som hon gör för Childhoods räkning. Förra veckan, i torsdags, besökte prinsessan Madeleine barnen vid Susan Patricof Center, det är ett dagis och förskola som drivs av Northside Center for Child Development. Under torsdagens besök träffade prinsessan dock bara barn från skolans dagisverksamhet. För som det står att läsa på hovets hemsida: “Denna grupp av barn ligger i riskzonen, så det är särskilt viktigt att man förser dessa barn med stöd och omsorg.”

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer på Hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Faksimil från Kungahuset.se

Läs även:

Prins Daniel och prinsessan madeleine på uppdrag tillsammans››

Annons