Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine gjorde storstilad comeback

21 dec, 2010, 09:02
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

I går gjorde prinsessan Madeleine ännu ett offentligt framträdande, det har annars varit tunnsått med uppdrag för Madeleines del. Sessan har behövt en “time-out” efter uppbrottet med Jonas Bergström – och den har hon som bekant tillbringat i New York.

Igår var dock prinsessan Madeleine på banan igen. Tillsammans med kronprinsessan Victoria, prins Daniel, drottning Silvia och kungen närvarande hon vid Svenska Akademiens högtidliga sammankomst i Börshuset i Stockholm.

Som den modeprinsessa hon är drog hon alla blickar till sig i sin  mörklila klänning. Kronprinsessan Victoria valde en mörkbrun ensemble.

När så limousinen rullade ut ifrån Stockholm kunde kungafamiljen dra en lättnadens suck. Nu börjar deras jullov som varar ända till den 14 januari, endast med ett avbrott: Kungens jultal på juldagen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Österlind

Foto: Scanpix

Annons