Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine har återvänt till New York

27 mar, 2012, 10:00
Av
Annons

Prinsessan Madeleine har nu åter lämnat Sverige för att åka hem till sitt älskade New York. Här kommer hon även att stanna fram till lilla Estelles dop.

Under söndagen begav sig alltså Madeleine, tillsammans med pojkvännen Chris O’Neil tillbaka till New York. Senaste tiden har Madeleine och Chris varit i Verbier tillsammans, där även prins Carl Philip var med. Sedan har både hon och Chris hunnit träffa lilla Estelle ute på Haga. Annars har paret hållit sig till Madeleines bostad i Hovstallet på Östermalm i Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Fått se Estelle

Det har varit stor hemlighetsmakeri då Chris var på besök i Sverige, men att han har fått se Estelle är en tydlig markering att han är godkänd som Madeleines stora kärlek.

Annons

Tillbaka till dopet

Prinsessan Madeleine har nu gjort klart för familjen att hon kommer att fortsätta att stanna i New York, där hon också är sambo med Chris. Hon kommer sedan inte tillbaka till Sverige förrän några dagar innan prinsessan Estelles dop den 22 maj.

Projektresa i Texas

På kungahusets hemsida har prinsessan två uppdrag inbokade: Projektresa med World Childhood Foundation i Texas och närvaro vid utdelning av The Opera News Award i New York.

Av Eveline Eriksson

Foto: IBL

› Läs även

Madeleines och Chris mysiga dag i Verbier

Det var Madeleine kväll…

Madeleine och Chris – nya lyxvåning i New York

Annons