Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine har varit i Brasilien

10 okt, 2011, 10:17
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons


I förra veckan lämnade prinsessan Madeleine sitt älskade New York – för Brasilien. För Childhoods räkning reste hon till Sao Paolo för att delta på konferensen “Na Mão Certa – The Right Direction”.

Prinsessan Madeleine fortsätter sitt arbete för mamma Silvias välgörenhetsorganisation Childhood. Vanligtvis är det kontorsarbete på Manhattan i New York som står på schemat. Men också en och annan projektresa ska hinnas med. I förra veckan fick Brasilien kungligt besök. Prinsessan begav sig till det sydamerikanska landet för att, bland annat, delta i konferensen “Na Mão Certa – The Right Direction”.

Annons

Intensiv resa

– Vi har ett kontor i Brasilien som både driver och stödjer ett flertal projekt. Alla projekt har det gemensamt att de rör barn utsatta för, eller riskerar att utsättas för, sexuella övergrepp. Prinsessan kommer därför inte bara att besöka projekt utan också ha möten med Childhood personal på plats i Brasilien. Prinsessan kommer att vara i Brasilien från förmiddagen måndag den 3 oktober och återvänder till USA på kvällen den 5 oktober. Det blir således en kort och intensiv resa, meddelade Anna De Geer kort innan prinsessans besök inleddes.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På sajten Childhood-usa.org så finner man en artikel om Childhood Brazil skriven av Charlotte Brandin och en bild på prinsessan Madeleine. Ni ser en faksimil från sidan här ovan.

Här kan du läsa mer om konferensen››

Nu är även prinsessan Madeleines besök omnämnt på hovets hemsida››

Av Johanna Lejon

Foto. Stella Pictures och faksimil Childhood.

Läs även:

Prinsessan Madeleines kalender har fyllts på med ett nytt jobb››

Guldringen som ska rädda Madeleine››

Nu åker prinsessan Madeleine till Brasilien››

Annons