Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine hem till Sverige i juli

27 jun, 2012, 12:07
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Som vi tidigare berättat om ska ju prinsessan Madeleine vara med på Victoriadagen på Öland den 14 juli. Nu finns ytterligare en punkt på programmet.

I den Kungliga kalenderns på hovets hemsida ser vi nu att prinsessan Madeleine kommer att närvara vid vid seminariet Innovation Forum i sköna Marstrand den 6 juli. Eftersom det bara är några få dagar till festligheterna på Victoriadagen den 14 juli kan man kanske anta att prinsessan under den tiden kommer att bara njuta av den svenska sommaren, kanske tillsammans med pojkvännen tillika sambon Chris O’Neill.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer på hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs även:

Daniel och Victoria flyttar in i sekelskifteshus››

Mor och dotter på Childhoods styrelsemöte››

 

Annons