Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine hemma för att träffa Estelle

29 feb, 2012, 08:15
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Tidigt i morse landade prinsessan Madeleine på Arlanda. Nu äntligen får hon träffa sin snart en vecka gamla systerdotter, prinsessan Estelle.

I natt  svensk tid gick Madeleine på planet till Stockholm på Newarks flygplats. Och tidningen Expressen hann få en kort pratstund med prinsessan:
– Jag har ha förpliktelser här i New York som gjort att jag inte kunnat åka tidigare, säger prinsessan Madeleine.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men nu i dag kör hon ut till Haga Slott för att träffa både nyblivna föräldrarna och Estelle. Som prinsessan tidigare sagt är hon mycket stolt över att vara moster. Enligt uppgifter till Svensk Damtidning kommer prinsessan att stanna en tid i Sverige så med på resan var även prinsessans Jack Russell Zorro. Det är heller inte otroligt att Chris O’Neill ansluter i Stockholm i helgen. Bilden är från ett tidigare tillfälle.

Av Eva Österlind

Foto: All Over Press

Annons