Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine kommer hem för uppdrag i september

01 sep, 2015, 11:23
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
madeleine-ste

Så härligt! Nu får vi snart se prinsessan Madeleine på svensk mark igen.

Som vi tidigare berättat ska prins Carl Philip och prinsessan Sofia delta i Riksmötets öppnande den 15 september. Nu är det klart att även Madeleine kommer att vara med, dock utan sin make Chris O’Neill. Hon har som bekant flyttat till London med sin familj och håller som bäst på att inreda det nya hemmet i Storbritannien.

kungafam-hovet

På hovets hemsida kan man nu se att nästan hela kungafamiljen kommer att delta den 15 september, både vid gudstjänsten före och sedan vid riksmötets öppnande. Det står i nu i den Kungliga kalendern: Närvaro vid gudstjänst med anledning av riksmötets öppnande; Kungen, Drottningen, Kronprinsessan, Prins Daniel, Prins Carl Philip, Prinsessan Sofia, Prinsessan Madeleine.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Daniel-2

Roligt också för prins Daniel att alla samlas. Det är ju hans födelsedag den 15 september. Han fyller 42 år och kommer att firas med paket och glada tillrop av familjen.

Foto: Stella Pictures, Kungahuset.se

 

Annons