Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine kopplad till kända idrottsmannen – i Florida

28 jul, 2024, 05:00
author Victoria Morand
Victoria Morand
Relationen som gått obemärkt förbi.
Annons
EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!Brand logo
EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!

Som prinsessa av Sverige har man kontakter överallt – så är det i alla fall för vår prinsessa Madeleine.

Madeleine har alltid varit duktig på alla håll god kontakt med alla sina nära och kära, vart hon än befunnit sig i världen. Hon har vänninor sedan barnsben men även ett brett kontaktnät med flera inflytelserika personer och svenska kändisar.

En Madeleine som strålar! Jonas Ekströmer/TT

Det är nog ingen som missat att prinsessan tillsammans med hennes familj flyttat tillbaka till Sverige efter många år i USA, Florida.

Annons

Under tiden där fick hon faktiskt chansen att umgås med en viss annan välkänd familj – som hon står väldigt nära.

Mia & Jesper Parnevik. Karin Törnblom/TT

Relationen till familjen Parnevik

Jodå – familjen Parnevik och Madeleine har varit goda vänner sedan många år tillbaka!

Deras relation tog fart när Madeleine en gång fick bo hos Mia – under några veckors tid. Mia har själv berättat att hon och Madeleine kom varandra väldigt nära efter detta.

– En kompis till mig som också är Madeleines bästa kompis sa att de behövde komma bort från New York och undrade om Madeleine kunde få komma och bo hos mig. Hon bodde här någon vecka och vi blev goda vänner, säger Mia och fortsätter:

Annons

– Det är världens finaste tjej, hon är så god och gullig och fin och enkel och tar ingenting för givet. Sedan har vi hängt ihop lite, Chris och hon har varit här några gånger för de har ett ställe i Palm Beach.

De fortsatte sedan att umgås och paret Parnevik dök upp under flera av Madeleines Childhood-middagar i USA. Golfproffset Jesper Parnevik umgicks med Madeleines man, Chris O'Neill, ute på greenen, och de var givetvis även gäster på prinsessparets bröllop.

Mia och Jesper på väg till Madeleine och Chris vigsel. ADAM IHSE / TT

I en intervju Expressen gjorde med Mia från två år sedan så sa hon att paret och Madeleine inte fått så mycket tid till att umgås – då både parterna har egna liv som kommer emellan med barn och annat!

Annons

Förhoppningvis får familjerna ses snart igen – för gamla minnens skull!

Bild: TT

Annons