Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine om hur hon och Victoria kommit närmare varandra

29 sep, 2016, 14:00
AvJohanna Lejon
De har alltid varit nära men nu har prinsessan Madeleine och kronprinsessan kommit ännu närmare varandra. För tidningen People berättar prinsessan Madeleine hur.
Annons
VictoriaMadeleine

Det skiljer fem år mellan prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria. I alla år har de stått varandra nära, kronprinsessan har till och med agerat “extramamma” till prinsessan Madeleine, det har både Victoria och Madeleine berättat om vid flera tillfällen. För People berättar Madeleine hur nära hon står sin syster, och sin bror.

– Vi har alltid varit nära, även då jag bott utomlands. Men när du får barn blir du ännu närmare, det är ett speciellt barn, säger hon.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Också kungabarnens barn Estelle, Oscar, Leonore, Nicolas och Alexander umgås flitigt.

– Estelle och Leonore är väldigt nära. De är som systrar, förklarar Madeleine.

Hon fortsätter:

– Kusiner är fantastiska. De är vänner men ändå familj. De kan stötta varandra.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Ibl.

Annons