Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine om kusinlyckan: ”De är nästan som systrar”

04 jun, 2016, 08:03
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Prinsessan Leonore
Prinsessorna Leonore och Estelle står varandra lika nära som sina mammor. I en ny intervju berättar Madeleine om kusinlyckan.
Annons
EstelleLeonore1

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill var under fredagen på Gotland tillsammans med dottern Leonore, 2. Det var en glad och avslappnad familj som genomförde ett dagslångt program som bland annat innehöll ett möte med Leonores doppresent Haidi af Gotland.

Leonore_Ibl

Under besöket gav Madeleine en lång intervju och hon berättade då om den stora lyckan över relationen mellan Leonore och hennes två år äldre kusin Estelle.

Annons

– Det är väldigt härligt att se. Jag och Victoria pratade om det häromdagen . Det är nästan som att de är som systrar fast de är kusiner. De är väldigt nära och har alltid väldigt kul ihop när de träffar varandra, säger hon.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madeleine_Leonore_ibl

När prins Oscar döptes delade prinsessan med sig av nya bedårande bilder av kusinerna tillsammans. Madeleine berättar att det är viktigt att ge kusinerna chans att träffas trots att familjen Bernadotte-O’Neill bor i London till vardags.

– Jag och Victoria försöker att så fort jag är i Sverige låta dem träffas så mycket som möjligt. En kusinrelation är väldigt speciell. Det är som en bästa vän som ändå är familj. Det är något unikt med en nära kusin vilket vi uppmuntrar.

Av: Liv Sander.

Bilder: Kungahuset.se/IBL

Annons