Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine på jul-lunch i New York

08 dec, 2011, 09:11
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Madeleine var häromdagen på Handelskammarens årliga jul-lunch på Metropolitan Club i New York.

Annons

Prinsessan Madeleine rör sig mer och mer hemtamt i den svenska världen i New York. Häromdagen var hon ju hedersgäst på julbalen som den Swedish American Foundation anordnade.

Jullunch

Under tisdagen var hon tillbaka på anrika Metropolitan Club på Femte Avenyn och 60:e gatan och den här gången för att medverka på den svensk-amerikanska Handelskammarens årliga jullunch.

Ni ser prinsessan Madeleine med Handelskammarens president Renee Lundholm och finansmannen Anders Wall på bilden ovan.

Annons

Tog en taxi

Det var en strålande prinsessa som anlände i vanlig gul New York taxi till Metropolitan Club. Hon togs emot av Handelskammerns president Renee Lundholm. De känner varandra väl vid det här laget då prinsessan medverkat vid ett flertal av Handelskammarens event sedan hon kom till New York.

Luciatåg och snapsvisor

Prinsessan Madeleine var med även vid förra årets jullunch och fick chans att beskåda mäktigt luciatåg och smaka på juldelikatesser från Aquavit samt sjunga snapsvisor, något hon gladeligen stämde in i.

Annons

Pratade med Anders Wall

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Till sin bordsherre hade prinsessan den föredetta US ambassadören Charles Heimbold som kvällen innan mottagit årets Lucia award. De saknade inte samtalsämnen då Charles Heimbold är en stor supporter av Childhood. Prinsessan fick också chans att prata med Anders Wall som hon också känner sedan tidigare och som rest till New York för att medverka vid årets jullunch.

Prinsessan ställde glatt upp på bild med Handelskammarens ordförande Henry Gooss, Charlotte Brandin och Helen Teike från Childhood.

Av Catarina Lundgren Astrom

Foto: Catararina Lundgren Astrom

Läs även:

Prinsessan Madeleines Nobel-klänningar››

Kungliga modebloggen om Madeleines röda klänning››

Läcker i rött – prinsessan Madeleine på bal i New York››

Annons