Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine är kvar i Sverige

21 jan, 2015, 08:08
author
Annons
madde

Tisdagen den 20 januari gav Prinsessan Madeleine företräde för Hélène Benno, generalsekreterare Min Stora Dag, på Kungliga slottet.

Prinsessan Madeleine är stiftelsens beskyddare. Min Stora Dag är en insamlingsstiftelse som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina önskedrömmar. Varje år insjuknar hundratals barn i Sverige i sjukdomar med en svår livspåverkande, inte sällan livshotande, diagnos. Stiftelsens mål är att ge dessa barn någonting att drömma om när dagarna är långa och behandlingarna tuffa.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det var givande och intressant att träffa Hélène Benno i dag och få en uppdatering om Min Stora Dag och det viktiga arbete de gör för att glädja svårt sjuka barn”, sa prinsessan efter mötet.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Kungashuset.se

 

 

Annons