Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine på svensk blixtvisit

15 sep, 2015, 14:23
author
Annons
Madeleine-4

Prinsessan Madeleine stannar väldigt kort tid i Sverige. Hon vill hem till sin lille son så fort som möjligt.

Vi ser med glädje att prinsessan Madeleine kunde avbryta mammledigheten och återvända till Stockholm när riksdagen öppnades i dag.

– Prinsessan har beslutat sig för att vara med då hon anser att det är ett viktigt uppdrag, har Margareta Thorgren, informationschef vid hovet, tidigare berättat.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kungafamiljen-tt

Madeleine anlände i morse till Stockholm och hann med en gudstjänst tillsammans med kungafamiljen. Chris O’Neill och Madeleine har en ny tillvaro i London och prins Nicolas och prinsessan Leonore behöver sin mamma.

Annons

Missar operaföreställningen

Därför åker Madeleine direkt tillbaka till sin familj efter riksdagens öppnande. Hon missar därmed operaföreställningen på kvällen.

madeleine-carl-philip-sofia-ibl

–Hon har inte möjlighet att delta på kvällen med anledning av att prins Nicolas endast är tre månader gammal, berättar hovets informationschef för Expressen.

sofia

Vid förra årets riksöppnande var prinsessan Madeleine inbokad för att närvara, men ställde in i sista minuten. Anledningen var enligt hovet att det skulle blivit för ansträngande för prinsessan Leonore att göra flera långresor över Atlanten.

Annons
Madeleien
Madeleine-2013

Då bodde familjen O’Neill i USA. I stället fick svenskarna se en blivande prinsessa, Sofia.

Annons
Madeleien-45

Så här såg prinsessan Madeleine ut 2013 vid Riksdagens öppnande. Den gången var Chris O’Neill med också.

madeleine-ste

År 2012 såg hon ut så här.

Madeleine idag den 15 september 2015.

Läs mer om Madeleine svartvita jacka på Kungliga modebloggen här››

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, TT , All Over Press och IBL

 

Annons