Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine stannar i Sverige så länge hon kan

02 sep, 2014, 09:42
author
Annons
Madde

Prinsessan Madeleine och Chris O´Neill har stannat i Sverige hela sommaren.

Med några få undantag – en solresa till Bari exempelvis – har prinsessan Madeleine tillbringat första sommaren som mamma i sitt hemland Sverige. Även Chris har varit här hela sommaren och stannat med sin hustru och lilla dotter prinsessan Leonore. Sedan dopet den 8 juni har trion varit mestadels i Sverige och stannar ett tag till.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Chris-1

Chris O´Neill verkar trivas lika bra i Stockholm som prinsessan Madeleine. Paret har tagit promenader med barnvagnen och de har också haft härliga middagar ute på tu man hand och med vännerna.

Annons
Madeleine

Nu har sommaren gått mot sitt slut, men än har inte Madeleine och Chris åkt tillbaka till hemmet i New York med lilla Leonore. Kan det vara så att de inte vill åka?

madeleine-chris-ibl

Med tanke på att prinsessan Madeleine har hela sin familj här kan man ju tänka att det är svårt att packa väskorna och resa över Atlanten igen. Vädret har också varit strålande i Sverige denna sommar. Det har säkert bidragit till den ökade trivseln.

Annons
Katarina-von-Horn

Madeleine har alla sina vänner här och hennes man Chris har också han ett umgänge i Stockholm. Flera av Madeleines väninnors män är numera “bästa vänner” med Chris. På bilden ser vi Katarina och Robert von Horn.

Hovstallet

Den nyrenoverade våningen på Hovstallet erbjuder ju också paret en skön och bekväm tillvaro i vår huvudstad. Nära Strandvägens restauranger och glittrande vatten och även nära Djurgårdens grönska och promenadstråk.

Annons
Madeleine-4

Även om familjen packar väskorna och reser tillbaka till Manhattan, finns det många anledningar för dem att återvända. Drottningens födelsedag, julen och prins Carl Philips och Sofias bröllop till exempel!

Mellan 8 – 9 september ska prinsessan Madeleine vara på fyra olika Childhood-evenemang och redan den 2 september ska hon och drottningen ha ett möte med World Childhood Foundations ordförande Kenneth Bengtsson på Kungliga slottet och innan dess blir det ett projektbesök hos Barnrättsbyrån.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Stella Pictures

 

Annons