Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine tar plats på ny prestigefull lista

26 okt, 2016, 15:00
AvJohanna Lejon
Prinsessan Madeleine tar plats på en ny prestigefull lista.
Annons
MadeleineStella

Det är det amerikanska magasinet People som i dagarna publicerat en lista på 25 kungligheter som har förändrat världen. Och med på listan finns inte mindre än tre svenska kungligheter. På delad elfteplats syns prinsessan Madeleine och drottning Silvia, som båda fått en placering tack vare sitt hårda arbete för utsatta barn, genom organisationen Childhood.

Också Madeleine svägerska, och Silvias svärdotter, prinsessan Sofia har en plats på listan. Sofia har nått en 21:a plats. Anledningen? Prinsessans arbete med Projekt Playground.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se hela listan här!

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures, Kungahuset.

Annons