Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleine viktiga uppmaning

09 dec, 2016, 10:48
AvJohanna Lejon
Prinsessan Madeleine fortsätter att kämpa för utsatta barn. Nu ger hon alla i sin närhet en viktig uppmaning.
Annons
Madeleine-Ste

Det var under gårdagen, via Facebook, som prinsessan Madeleine delade med sig av den viktiga uppmaningen. I ett inlägg delade hon Childhoods viktiga post om exploatering av barn.

“Hundratusentals svenskar reser till solen på jullovet, du kanske är en av dem. På din resa kan du bli vittne till sexuell exploatering av barn där andra turister är förövare, svenska såväl som utländska. Visste du att du kan anmäla dessa brott till svensk polis, även om de sker utomlands? Och att svenska förövare kan dömas och straffas i Sverige? Titta på vår film, ta med dig ditt resekurage – ditt civilkurage på resan – och säg vad du såg på www.resekurage.se”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Exakt så stod att läsa i det viktiga inlägg som Madeleine valde att dela med sig av. Prinsessans uppmaning är onekligen oerhört viktig och än en gång visa Madeleine var hennes hjärta och kärnfråga är: hos barnen.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons