Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vill inte prinsessan Madeleine lämna sitt älskade Sverige?

14 jan, 2015, 09:03
author
Annons
Bild

Prinsessan Madeleine älskar sitt Sverige och här kan hon ta långa promenader med sin Leonore.

Bilden föreställer Kungliga Djurgården en vintermorgon nu i veckan och är tagen av Madeleine, som tillbringat julhelgen med sin familj i Sverige. Fotot lade hon upp nyligen på sin Facebook-sida.

Madeleine-Lussan-ao

Hennes hemlängtan har varit stor. Det vet ju alla som precis fått barn, att man längtar efter vänner och släktingar att umgås med. För Madeleine blev det kanske lite ensamt på Manhattan?

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madeleine

Och även om Central Park är en grön, härlig plats för barn i New York, så blir den öde om inte vännerna finns där. I Stockholm rullar Madeleine vagn med sina kompisar och njuter av mammafriden.

Stressigt

Snart kommer ju prinsessans andra barn och då blir tillvaron betydligt stressigare!

Läs mer om Prinsessan Madeleines flytt till Europa i nya numret av Svensk Damtidning…

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons