Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleines fina hälsning till svenska folket

08 mar, 2016, 15:51
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Prinsessan Madeleine kom, hon såg och hon firade - tre gånger om. Nu hälsar hon ett stort tack till alla som grattat hennes prinsessa på födelsedagen.
Annons
En bedårande bild på Leonore med sin mamma prinsessan Madeleine.

“Tack för alla gratulationer och hälsningar i samband med Prinsessan Leonores födelsedag. Er omtanke betyder mycket för oss” hälsar prinsessan via hovets hemsida.

Enligt uppgift till Svensk Damtidning har prinsessan Madeleine och hennes familj har varit i Sverige i drygt två veckor och under tiden har Madeleine hunnit med tre jobbuppdrag, först två möten med Childhood och så ett mycket omtalat Sagokalas tillsammans med Min Stora Dag. Men Madeleine har framför allt varit i Sverige för att fira. Den 20:e februari fyllde hennes dotter Leonore två år och tre dagar senare var det Estelles fyraårsdag. Men den största händelsen var givetvis när kronprinsessan och prins Daniel fick sitt andra barn på kvällen den andra mars och prinsessan Madeleine åkte samma kväll till Karolinska sjukhuset för att träffa sin systerson.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Enligt Expressen är Sverigevisiten nu över för den här gången. Men sannolikt får vi se Madeleine snart igen. I april ska ju prins Carl Philip och prinsessan Sofia få sitt första barn.

leonore-2

Av: Liv Sander.

Bilder: Kungahuset.se

Annons