Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleines härliga strandfest för Chris! Sol, sand och rosé i Saint-Tropez!

16 jul, 2016, 12:00
AvJohanna Lejon
Här, i skuggan av vita stora parasoller och skira vita tyger, bara ett stenkast från Medelhavets azurblå vatten, firades Chris O'Neill storstilat på 42-årsdagen.
Annons
ChrisIBL

Prinsessan Madeleine hade ordnat strandfest på Cabane Bambou i flotta Saint-Tropez och runt bordet satt de närmaste vännerna – Chris bästa vän Cedric Notz och hans Andrea Brodin med sina barn Diana och Ivar, Sofi Fahrman och hennes fästman Nick, samt Louise Gottlieb.

Stämningen var på topp, alla skålade för Chris i vin, champagne och öl. Vissa valde dock att ta Coca-Cola och mineralvatten, bland andra Andrea Brodin, som ju väntar sitt och Cedrics första gemensamma barn och nu har kommit lite mer än halvvägs i graviditeten.

Chris var i högform och skrattade och pratade och det syntes att sällskapet hade oerhört trevligt tillsammans. Men så var de också på semester, i goda vänners lag.

Tjejerna hade strandklänningar och sandaler, killarna körde på shorts, skjorta eller piké. Madeleine var strålande vacker i en turkos långklänning, vita sandaler, utslaget hår och ringar i öronen och solkysst hy.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
MadeleineIBL

De flesta runt bordet har hon känt ända sedan hon gick i skolan. De är med de här människorna, de allra närmaste, som hon är som mest bekväm och trygg.

Annons

Gänget beställde in förrätt, varmrätt och efterrätt. Förrätterna på Cabane Bambou går i havets tecken, med tonfisk och räkor som specialitet. Till huvudrätt finns råbiff, och lamm. När det var dags för efterrätten hade Madeleine och vännerna ordnat en överraskning åt Chris. In kom glass, med en brinnande isfackla i! Chris jublade och applåderade, och sedan sjöng alla “Happy Birthday”. Stämningen var härligt skämtsam och familjär, och Andrea Brodin plockade upp sin Iphone och tog bilder på födelsedagsbarnet och vännerna.

Chris och Madeleine trivs verkligen i solen på Franska Rivieran. Den här gången hade de hyrt ett hus tillsammans med kompisarna Nathalie och Dag Werner. De badade och solade, gjorde utflykter och gick på marknaden. Här är livet enkelt. Att dela villa med vännerna, se barnen leka tillsammans, storhandla och laga middagar – kan det bli mer underbart? Med på resan var dessutom prins Nicolas och prinsessan Leonores barnflicka Louise Blomqvist, så när som helst kunde de också få lite tid för sig själva – ta en lur, läsa en bok eller shoppa, medan Louise underhöll de små. Snacka om guldkant på tillvaron!

Annons

Strandrestaurangen Cabane Bambou ligger på Plage de Pampelonne och har varit en favorit i kompisgänget i flera år. Andrea Brodin bloggade om stället redan förra året: ”Cabane Bambou, alltid en bra idé. Sol, rosé, sand, bara ben-premiär. Härligt!” skrev hon då.

Inredningen är sparsmakad och färgerna går i vitt, grått och blått. Borden är generösa och rymmer stora sällskap och runt om står sköna bänkar av breda träplankor, målade i vitt. Golvet är av sand, restaurangen ligger ju alldeles i vattenbrynet, och medan man äter hörs vågorna skvalpa.

Av: Johanna Lejon

Foto: IBL

Annons