Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleines romantiska utflykt med Chris O'Neill – försöker smälta in

18 aug, 2024, 22:00
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
TT
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill tog lite egentid och åkte på en romantisk utflykt.
Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har välkomnats med öppna famnar efter sin återkomst till Sverige. Flytten var utdragen och blev uppskjuten flera gånger – men till slut fick paret sin svenska sommar på plats i prinsessans moderland. Och en sommar i Stockholm är inte komplett utan ett besök på Gröna Lund.

Efter flytten: Så blir Madeleines, Chris & barnens nya livBrand logo
Efter flytten: Så blir Madeleines, Chris & barnens nya liv

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine på utflykt

Chris och Madeleine fick lite egentid – välförtjänt.Lars Höglund/TT

Svensk Dam kan nu publicera bilder från i lördags, där vi ser Madeleine och Chris vänta i kön till någon av "Grönans" många attraktioner. Eller står de och tar en paus i sommarvärmen, andas ut efter några hektiska månader?

Annons

Kanske tar Madeleine revansch för fadäsen i fjol, när just Gröna Lund var skådeplats för ett stort kalas. Madeleine var värd för festen, som hölls i samarbete med drottning Silvias organisation World Childhood Foundation.

– Denna kväll firar vi startskottet för H.M. Drottningens 80-årsfirande. Det blir en kväll full av uppträdanden och överraskningar, skrev prinsessan i inbjudan.

– Hoppas ni kan komma och fira med oss! Varmt välkommen till en speciell Childhoodkväll på Gröna Lund.

Men Madeleine fick aldrig sin festkväll bland karuseller och sockervadd. Prinsessan Leonore bröt armen och Madeleine fick stanna hemma i Florida för att ta hand om sin älskade dotter.

Prinsessan Madeleine på Gröna Lund
Maja Suslin/TT

Traditionen stipulerar att Childhood-dagen hålls på just Gröna Lund. Då har ägarna till nöjesfältet bidragit genom att skänka en del av sin entréintäkter till Silvias organisation, som arbetar för att skydda utsatta barn.

Annons

Madeleine har inte alltid varit på plats, men hon var med 2018, då även Leonore – vid det här tillfället fullt frisk – fanns vid sin moders sida.

Annons