Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Madeleines shoppingmys på Öland

18 jul, 2016, 15:15
AvJohanna Lejon
Också en prinsessa måste handla ibland. Häromdagen fångades prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på bild då de shoppade på Öland.
Annons
MadeleineStella

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är Expressen som fångat prinsessan Madeleine och hennes make på bild då de handlar på ICA på Öland. Prinsessan Madeleine, Chris och barnen tillbringar just nu ett par veckor av den svenska sommaren på Solliden där man myser med mormor och morfar, rider, plockar bär och njuter av härliga middagar tillsammans. På Öland får prinsessan Madeleine var helt vanlig, när hon drar kortet i kassan på mataffären gör hon det som en vanlig småbarnsmor, inte som prinsessa av Sverige.

“Sedan Madeleine och Chris kom till Öland har de njutit inne på Sollidens slottsområde. De bor i det så kallade Kavaljershuset tillsammans med prins Carl Philip och prinsessan Sofia och deras son prins Alexander. Kavaljershuset består av tre våningar och de två familjerna disponerar var sin våning under sommaren”, skriver expressen.se.

Väl inne på ICA i Borgholm botaniserade Madeleine, Chris och Leonore i de olika hyllorna. Till slut plockade man ner både chips, ostbågar och mineralvatten i kundvagnen.

Se bilderna på Madeleine och Chris här.

Av: Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons