Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Maries hektiska vecka

02 maj, 2016, 11:09
author
Prins Joachims hustru har sagt i en intervju att hon trivdes med sitt liv innan hon gifte sig och hade ingen önskan att bli prinsessa. Men visst tyckte hon om att se alla magiska tricks som väderexperterna har i rockärmen när det kommer till att sia om vädret.
Annons
Marie-aop

– Jag behövde verkligen inte räddas av en dansk prins, sade hon i en intervju för Jyllandsposten i februari.

Marie-9

De ingifta prinsessorna i våra kungahus är moderna yrkeskvinnor, som stod på egna ben innan de gifte sig och blev medlemmar av kungafamiljen. Marie har verkligen varit i farten på senaste tiden.

Annons
Marie-23

Har hon inte hållit tal på Nationalmuseet, så har hon besökt Danmarks Meteorologiske Institut, DMI och kollat in senaste väderrapporten.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Marie har hittat ett sätt att balansera den kungliga rollen och alla uppdrag utan att tappa bort sig själv. Hon är populär i Danmark och trots att danskan går knaggligt fortfarande, gillar hon att arbeta och träffa människor, enligt Billed Bladet.

a

Här bjuder vi på ett bildspel med den danska sessan.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Kongehuset.dk

 

Annons