Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Marie inledde konferensen i Paris

29 okt, 2015, 15:01
author
Annons
Marie

Gråtungamoln mötte prinsessan Marie i Paris. Diset bäddade in Eiffeltornet och gömde sikten för turister, invånarna i staden och för danska kungligheten.

Prinsessan-marie-45

Det är väl tur att Marie har sett sevärdheten vid ett flertal tillfällen. Som ni vet är ju prins Joachims hustru född i Frankrike och har bott i Paris. Nu var hon där med sin hovdam, Britt Siesbye, som gjorde henne sällskap till UNESCO:s huvudkontor i 7:e “arrondissement”.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Marie-aop

Prinsessan Marie är där för att delta i den historiska konferensen, som danska “UNESCO’s national commission” har anordnat i Paris för att uppmärksamma organisationens 70-årsjubileum.

Prinsessan-marie-aop

Marie höll ett välkomst tal och därefter drog konferensen i gång med den danske professorns Poul Duedahls inlägg.

Annons
Marie-12

Han är var först av 17 historiker att berätta om UNESCO:s påverkan på världshistorien genom åren från 1945 då organisationen grundades till modern tid.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: AOP

Läs mer om Maries väska på Kungliga modebloggen här››

Annons