Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Marie och Joachim till Legoland

15 mar, 2016, 07:00
AvJohanna Lejon
Snart får Legoland kungligt besök. Den 19 mars åker prinsessan Marie och hennes make till äventyrslandet för att inviga en ny avdelening.
Annons
Marie

På lördag, den 19 mars, får Legoland blåblodigt besök. Då åker nämligen danska Marie och hennes Joachim dit för att inviga den nya avdelningen Ninjago World. I den nya ävetyrsvärlden får besökarna utnuttja sina ninjafärdigheter och bland annat ta reda på om de är smidiga nog att gå igenom en mycket speciell Legolabyrint samt klättra på en klättervägg, skriver Billed-Bladet. Maries och Joachims barn Henrik, 6, och Athena, 4, är i en perfekt ålder för ett besök på Legoland. Det är dock inte bestämt om de ska följa med sina föräldrar dit eller ej.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Marie2

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons