Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Marie på kulinarisk festival

24 aug, 2015, 10:23
author
Annons
Marie-aop-2

 Prinsessan Marie fick smaka ångade musslor på matfestivalen i Köpenhamn.

Det var ett synnerligen välformulerat tal, som prinsessan Marie höll i samband med invigningen av Köpenhamns matfestivalen.

Marie-aop

– För 10-15 år sedan började en gastronomisk revolution i Köpenhamn, som har spridit sig över hela landet, ja hela Skandinavien, berättade prinsessan,och  syftande på superkocken René Redzepi och hans berömda restaurang Noma.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Marie-mat-aop

Det skandinaviska och danska matlandskapet har förändras snabbt.

– Köpenhamn kallas för en av de viktigaste gastronomiska städerna i världen, sade prinsessan Marie, som såg fram emot goda kulinariska upplevelser.

Marie-aop

– Bon aptit, avslutade en solbränd och elegant prinsessan Marie innan hon satte sig till bords längs kajen vid Nordre Toldbod.

Annons

Där hade hon fantastisk utsikt över drottningens fartyg Dannebrog.

Marie

Tillsammans med de andra gästerna bjöds prinsessan Marie på ångade musslor med sås och grönsaker.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

Annons