Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Marie visar upp den lilla babymagen

04 sep, 2011, 09:21
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Marie har varit ute på vift med lilla babymagen i veckan – vid två olika tillfällen.

Annons

Prinsessan Marie har jobbat på mer än någonsin den senaste tiden. I veckan har hon bland annat besökt Bella Nordic Jewellery Award 2011 på Bella Center i Köpenhamn – med en svartklädd Marie. Hon var även i Tönder på södra Jylland och öppnade Musikfestivalen för Folk- och Rootsmusik – då klädd i blått.

Ett litet put

Prinsessan, som är protektor för dansk smyckesdesign, är snart i fjärde månaden. Men än syns det inte så mycket. Hon är av naturen liten och nätt och bara ett litet, litet put avslöjar att det är något som växer därinne.

Tvåbarnsmamma

I slutet av januari blir hon tvåbarnsmamma, förutom att hon är bonusmamma till Joachims båda söner, prins Nikolai och prins Felix, som han har tillsammans med sin exfru grevinnan Alexandra.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures

Se fler bilder på prinsessan Marie i Johannas kungliga modeblogg här och här!

Läs även:

Prinsessan Marie är gravid››

Prins Joachim: Gärna en flicka››

Annons