Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Maries heta poolparty

07 jun, 2016, 16:23
author
Vilket härligt poolparty! Prinsessan Marie fyllde 40 i februari men firade sin födelsedag först i helgen. Det blev en riktigt blöt fest – gästerna bjöds på paraplydrinkar och ett dopp i poolen.
Annons
Marie-89

Prins Joachim fyller 47 år idag, men det var Marie som fick alla presenterna och gratulationerna i helgen. Prinsessan firade med solsken och värme i Danmark och bjöd in till poolparty i trädgården hemma i Klampenborg utanför Köpenhamn. Familjen, släkten och vännerna fullkomligt galopperade in i den sköna gröngräset och kastade sig ned i den inbjudande bassängen. Solen gassade och värmen var tropisk.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Marie

Omkring 200 gäster minglade i trädgården på Emiliekildevej. Svägerskan Mary missade kalaset. Hon ver på militärparad på Jylland med svärmor, drottning Margrethe. Men Frederik badade i poolen. Prins Gustav och Carina från Berleburg var också där.

Annons
Marie-4

 

Mary er til militærøvelse i Jylland, og kunne ikke være med. Men Frederik var der sammen med Prins Gustav og Carina fra Berleburg.

Bilderna är från ett tidigare tillfälle.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons