Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Sofia: Det vill jag föra vidare till Alexander

30 sep, 2016, 15:42
AvJohanna Lejon
Prinsessan Sofia berättar nu vad hon önskar att hon kan föra vidare till sin son.
Annons
Royal visit to Dalarna 2016-09-30

Sofia är en person som älskar att vara ute i naturen, det har hon slagit fast flera gånger. Så också i dag. I det uppmärksammade talet, som hon och prinsen höll i Älvdalen, berättade hon om att hon gärna för naturintresset vidare till sonen Alexander.

– Utflykter i naturen har varit något av det bästa som jag vet under min uppväxt och jag är oerhört tacksam över att ha fått växa upp och ta del av den vackra naturen som Dalarna har att erbjuda. Och relationen med naturen och till Dalarna kommer jag att föra vidare till vårt barn.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och det verkar som om Sofia lyckats. Prins Alexander, fem månader,  har redan varit på besök vid Hykjebergets naturreservat avslöjade prins Carl Philip under dagen.

Av: Liv Sander och Johanna Lejon.

Foto: Ibl.

Annons