Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Sofia: Jag stod inför ett vägval

01 feb, 2017, 16:43
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Berättar om tuffa första tiden med Carl Philip.
Annons
Prinsessan-Sofia-Ste1

I nya podden “Jakten på likes” berättar Carl Philip och Sofia om sitt engagemang i frågor som rör hat och mobbing på nätet. Det är första gången prinsparet ställer upp i en podcast och de berättar öppenhjärtigt om sina egna erfarenheter.

– Jag kan se en skiftning från innan jag träffade Carl Philip och från det att vår relation blev offentligt. Där under de första åren skulle jag säga att det var en enorm näthatsstorm mot mig som person.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sofia säger att hon då inte hade filter att stänga ute kommentarerna.

– Man står ju vid ett vägval där. Ska jag låta det här ta min energi från allt positivt som finns i livet eller ska jag gräma mig. Där får man göra ett vägval och jag tror att det alltid kommer att kännas när man snubblar över näthat men jag blir mer påverkad och ledsen över samtalet i sig.

– I dag känner jag inte lika mycket att det är jag som blir utsatt – det är en hel generation som blir utsatt.

“Jakten på likes” som görs av Prinsparets stiftelse kan du höra i sin helhet här.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons