Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Sofia visade babymagen på röda mattan - Carl Philip stannade hemma

21 mar, 2016, 07:47
AvJohanna Lejon
Gravid i nionde månaden - och vackrare än någonsin. Ja, nog var prinsessan Sofia fantastiskt snygg när hon äntrade röda mattan i fredags.
Annons
Sofia

På fredagskvällen var det dags för Project Playground-middag i Göteborg. Prinsessan Sofia, grundare av organisationen, var sjävlklart på plats. Prins Carl Philip däremot, han stannade hemma. Anledningen? Prinsen var nämligen sjuk och låg nerbäddad i sängen i den gröna villan på Bockhusudden. Han hade avråtts av läkare från att delta.

– Kungafamiljen försöker alltid vara med på evenemangen som de har bokat, men ibland går det inte och detta är ett sådant tillfälle. Det är förkylningstider och han har bland annat feber, sa Margareta Thorgren vid hovets informationsavdelning till GT.

Annons

På röda mattan passade prinsessan på att stanna till för att svara på tidningen GT:s frågor:
Hur förbereder man sig inför en förlossning?

– Ja… genom att spendera en fin kväll som denna till Project Playgrounds ära, kanske. Annars dyker man bara in i det. Som sagt, det är något vackert som kommer ut på andra sidan.
Det här vackra som kommer ut då – har det fått något namn, så här på förhand?

– Nja, det behåller vi för oss själva, sa prinsessan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sofia2

Av Johanna Lejon

Foto: Project Playground

Annons