Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Sofias, 39, hemliga meddelande avslöjat – berättar allt

02 okt, 2024, 04:30
Detaljer från prinsessan Sofias liv kommer upp till ytan – meddelandena visar tydligt.
Annons

Prinsessan Sofia, 39, växte upp i Älvdalen. Barndomen var fullt normal, med närhet till både skog och natur, och under gymnasieåren läste hon det estetiska programmet med musikalinriktning vid Vansbro utbildningscenter.

EXKLUSIVT! Hör drottning Silvias första ord om farmorslyckanBrand logo
EXKLUSIVT! Hör drottning Silvias första ord om farmorslyckan

Där och då var det ingen som visste att hon en dag skulle äntra den kungliga världen, axla rollen som prinsessa och bli en kunglighet att räkna med i alla väder.

Nej, Sofia hade ett liv innan det hon lever i dag – ett liv som var helt annorlunda den kungliga tillvaron hon befinner sig i med sin älskade prins Carl Philip.

Annons
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip. JONAS EKSTRÖMER

Sofias hemliga liv i USA

Efter gymnasiet bytte Sofia land. Hon packade väskorna, satte sig på ett plan och flög över andra sidan pölen. I New York studerade hon redovisning med inriktning på affärsutveckling vid New York Institute of English and Business.

Med sig till New York hade hon vännen Camilla Sundman. De tillbringade tre år tillsammans i staden och mellan varven festades det vilt, har Camilla berättat.

– Vi hade ju bra kontakter och folk drog sig till oss när vi gick ut. Vi hade en väldigt bra utstrålning och blev vänner med alla. Jag och Sofia hörde ihop på ett väldigt bra sätt och blev omtyckta för våra personligheter, säger Camilla till Aftonbladet.

Annons

Hemliga meddelandena avslöjade

Under sin tid i USA stötte Sofia på mängder av superkändisar, bland andra Lindsay Lohan och Mark Wahlberg. Vännerna skrev också en dagbok om sin tid i USA, varav delar tidigare publicerats i Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwalls bok “Carl Philip”.

“Den italienska restaurangkedjan Cipriani har en medlemsklubb kallad Cipriani Upstairs nere på West Broadway and Broome. Här kommer du bara in om du har rätt kontakter och bra attityd.

Annons

Just denna kväll firade Mark Wahlberg sin födelsedag där. Han var lugn och soft! Det var inte vi.

Vi roade oss med vårt gäng, sjöng karaoke och rockade stående på sofforna. Här ber vakterna dig aldrig att kliva ner som de gör i Sverige. Är du på gott humör gör det inget att du med stilettklackar hoppar på deras fina inredning”, har de bland annat skrivit.

Prinsessan Sofia
Prinsessan Sofia levde ett vilt partyliv i New York. Fredrik Sandberg/TT

Foto: TT

Annons