Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Prinsessan Sofias familjeavslöjande – är som man anat!

13 jul, 2024, 09:00
Prinsessan Sofia delar med sig av ett avslöjande om familjen, som minst sagt är lyckligt. Och visst har man anat detta – även om tystnaden har skapat förvirring.
Annons

Sommaren är här, och kungafamiljen har anlänt till sitt älskade Öland för lite semester. Men innan det är dags att slappa i hängmattan väntar ju årets kungliga höjdpunkt – Victoriadagen!

Prinsparet har dock smygstartat semestern med en härlig familjebild på Instagram, och där ryms också ett underbart avslöjande!

SE FILMEN: Här anländer kungafamiljen till Orups konsert på Solliden!Brand logo
SE FILMEN: Här anländer kungafamiljen till Orups konsert på Solliden!

Underbara bilden på prinsfamiljen – här visar prins Julian sin personlighet!

Sofia och Carl Philip är flitiga användare av sociala medier, och där ger de folket en härligt personlig inblick i livet bakom det kungliga strålkastarljuset.

Annons

Just sommarhälsningen har blivit familjens egna lilla tradition, och visst är den underbar!

Så här såg årets härliga bild ut:

Prinsparets familjebild
Foto: Instagram

Minstingen Julian sitter som vanligt i mamma Sofias knä, och gör en tokig min. Ja, vi har ju sett det tydligt vid det här laget – Julian är ett riktigt utåtriktat busfrö! Eller som Sofia själv sa, "Det är ingen blyg person vi har här".

Prinsessan Sofias avslöjande om familjen – så efterlängtat

Ja, en härlig bild med alla tre lill-prinsar samlade. Men noterade du att det faktiskt gömde sig en till familjemedlem i bilden?

Annons

Det är ju vovven Siri, som vi inte sett röken av på länge! Siri är Sofia och Carl Philips älskade borderterrier, som varit med dem sedan 2o13. Henne skaffade paret innan de ens hunnit blivit föräldrar, och hon har hängt med i vått och torrt i alla år.

Prinsparets hund Siri
Siri passade på att ta sig en liten tupplur.Foto: Instagram

Visst har man undrat hur det står till med Siri, som idag är över tio år gammal. Därför var det så härligt att hon dök upp på fotot – och visade att allt är i sin ordning!

Prins Carl Philip bär hunden Siri som valp, med prinsessan Sofia 2013
De nyblivna valpföräldrarna 2013.Foto: TT

Foto: TT/Instagram

Annons