Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Sofias helg – gästade festival & poserade med världsartist!

09 jul, 2018, 15:04
author Margareta
Margareta
Utklädd i 90-talsmode tog sig prinsessan Sofia till helgens stora festival i Stockholm. Vi har samlat bilderna från festdagen!
Annons

För de som var tonåringar under senare delen av 90-talet betyder musiken ofta något alldeles extra. Det var storhetstiden för musikstilar som eurodance och pop med horder av olika tjej- och pojkband.

Ett banden vars musik snurrade mest på CD-spelarna hemma i alla tonårsrum var Scooter. Och i helgen fick dessa 80-talister uppleva det hela igen. Festivalen “Vi som älskar 90-talet” anordnades ännu ett år i Stockholm. På scenen stod bland andra Scooter, och i publiken fanns ingen annan än den kungliga 80-talisten prinsessan Sofia.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan och hennes två systrar Lina och Sara hade klätt sig precis som de övriga festivalbesökarna, så som man klädde sig under 90-talet. Sofias hår var våfflat och hon hade klätt sig i hängselbyxor, kamouflagemönstrad keps och ett choker-halsband i plast.

Dessutom fick hon uppleva något som många andra i publiken hade kallat en 90-talsdröm. Hon fick träffa festivalens huvudakt – bandet Scooter. En bild togs självklart från tillfället, en bild som bandets sångare sedan lade upp på sin instagramsida.

Hon poserade även med 90-talsartisten Kajsa Mellgren.

https://www.instagram.com/p/Bk8vVJsFf_E/?hl=sv&tagged=visom%C3%A4lskar90talet

Det togs också en bild på prinsessan Sofia med hennes systrar på en balkong. Sofia och systrarna äter på varsin glassdrink medan de kikar på artisterna som uppträdde på scenen.

Läs mer: Se prinsessan Madeleines nya underbara bild på lillsessan

Annons