Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Prinsessan Sofias ovanliga sommarstil på Öland – så brukar vi aldrig se henne

18 jul, 2024, 09:00
Victoria Morand
Nu får vi se en helt annan sida av Sofia.
Annons
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!Brand logo
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!

Prinsessan Sofia har verkligen blivit ansiktet utåt för att vara kungafamiljens modelejon! Hon är känd för sin eleganta stil och öga för detaljer.

Men under semestern på Öland har hon setts i en mer avslappnad och vardaglig look.

Sofia med familjen på Solliden Sessions.Suvad Mrkonjic/Svensk Damtidning

Förändringen av klädval

När det kommer till officiella sammanhang lämnar Prinsessan Sofia sällan något åt slumpen. Hennes stil är alltid elegant och genomtänkt och för många – en av Sveriges främsta modeikoner i modern tid.

Annons

Men nu, under den kungliga familjens sommarsemester på Öland, visar nya bilder en annan sida av prinsessan – en mer avslappnad och jordnära look.

Den nya stilen som Sofia bär upp skriker verkligen semester!

Det är sällan vi får se en skymt av prinsessan i så pass vardagliga kläder men det är klart man ska ha en mer ledig look när man är och firar semester med sin familj.

Hela familjen gungar med till E-Type.Suvad Mrkonjic/Svensk Damtidning

Med sommaren i full blom på Öland visar Prinsessan Sofia att stil inte alltid behöver vara formell för att vara imponerande.

Annons

Hennes mer vardagliga semesterlook har gett en inblick i en annan sida av henne, en som många kan relatera till och inspireras av.

Vi på Svensk Damtidning tycker att allt klär en skönhet!

Bild: TT/Suvad Mrkonjic/Svensk Damtidning

Annons