Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria fina markering – lånade ut privata smycket till Sofia

23 mar, 2017, 20:19
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Otroligt generöst!
Annons

Prinsessan Sofia strålade verkligen när hon och prins Carl Philip anlände till den stora representationsmiddagen på Stockholms slott. Tidigare i dag kunde de äntligen berätta för världen att de väntar sitt andra barn.

Men det strålar om Sofia på fler sätt. Kronprinsessan Victoria har återigen lånat ut sin privata tiara, det så kallade lilla ståldiademet, till Sofia. Det hör inte till vanligheterna att kronprinsessan bär just detta diadem och första gången vi fick se henne bära det var under bröllopet mellan arvsstorhertig Guillaume och hans Stephanie hösten 2012.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Sofia har ännu endast ett privat diadem, bröllopsdiademet som hon fick i gåva av kungaparet, men nu när hon har blivit varm i kläderna som prinsessa innebär det att hon har allt fler uppdrag där klädkoden är full gala. Då krävs variation. Inför förra årets Nobelfest lånade Victoria för första gången ut lilla ståldiademet till sin svägerska. Dagen därpå under kungens middag för Nobelpristagarna bar Sofia det så kallade Fyrknappsdiademet, som tidigare burits av både Victoria och Madeleine.

Att kungafamiljen så generöst låter Sofia botanisera i de kungliga juvelskrinen visar hur måna de är om att hon ska känna sig som en i familjen.

Foto: IBL.

Annons